top of page

Meet the team!

Ministerie van Plezier Jan-Jaap Bulder

Jan-Jaap Bulder

Ministerie van Plezier Rob Telgenkamp

Rob Telgenkamp

DSC_0049.jpg

Bas Telgenkamp

DSC_0020.jpg

Anne Eikenaar

Wie zijn dat eigenlijk, die Ministers van Plezier? Nou, wij dus. Het creatieve team van Dauwpop. Je weet wel, dat festival dat steevast kan rekenen op juichende recensies over de aankleding, sfeer en programmering. Als geen ander weten we hoe je olifanten weghoudt van porseleinkasten. We staan op en gaan naar bed met programmering, aankleding, catering, hospitality, begeleiding van artiesten, scouting van locaties, you name it.

Genoeg over ons. Wanneer gaan we het over jou hebben?   

Anker 1

De eerste date: spannend!

De datum staat. Jullie prachtige bedrijf bestaat binnenkort 50 jaar. Met vallen en opstaan hebben jullie, samen met een geweldig team van collega’s, door al die jaren heen een bedrijf neergezet om door een ringetje te halen. Dat vraagt om ’n feestelijke borrel op een bijzondere locatie. Met eten om je vingers bij af te likken en muziek waar je blij van wordt. Of misschien wel een gigantisch groot feest: Love it!!!

In alle gevallen kan het Ministerie van Plezier iets voor jullie betekenen. We komen graag vrijblijvend langs voor een kop koffie (ook lekker) om jullie stoutste dromen in kaart te brengen. En samen te kijken waar we de lat gaan leggen. We houden namelijk wel van ’n uitdaging. Onze kracht? We organiseren al jaren evenementen van allerlei formaten, voor uiteenlopend publiek, met unieke wensen en speciale eisen.

“Maar jullie zijn toch die gasten van Dauwpop? Jullie doen toch alleen grote festivals?” Nee hoor. Het zou doodjammer zijn als we niet méér doen met onze unieke kennis en ervaring. Als jij aangeeft wat je plafond is, zorgen wij ervoor dat je bomen tot in de hemel groeien. Met de wortels stevig in jullie plannen en wensen. We putten uit ons legioen van connecties en mogelijkheden, dragen adviezen, tips en verrassingen aan, omzeilen de valkuilen (want die kennen we) en zetten dotten van puntjes op de ii’s.

Het enige dat jullie hoeven te doen is onze eerste date plannen. Stuur even een mailtje: info@ministerievanplezier.nl  

Dan bellen we jou!

Tot snel!

Werk-
wijze
Let's
Party!
Logo_EvHands.png

Wij organiseren (sport- en bedrijfs-) festivals, partnerproducties en andere grootse dromen! Full service en allround – van adviesvoorziening in de conceptfase, tot een verfijnd moment suprême. Evhands staat voor no-nonsens. Wij gaan voor korte lijntjes en een professionele aanpak. Wij zijn jouw partner in het waarmaken van spectaculaire, onuitwisbare herinneringen.

Your event in

good hands!

Let's
Go!
bottom of page