top of page

Showcases

Niverplast jubileumweek
review

“‘Met mekoar veur mekoar’, dát is ons motto. Tijdens onze jubileumweek hebben we deze woorden eer aan gedaan en samen een geweldig feest bedacht, geregeld, opgebouwd én gevierd. Onvergetelijke herinneringen gemaakt! Gelukkig konden we de organisatie voor een deel uit handen geven aan het Ministerie van Plezier. Met Jelle als rust zelve en zijn ‘alles komt goed’-mentaliteit konden wij met alle collega’s alleen maar genieten. Bedankt!” aldus Rieneke Nieuwenhuis-Voortman, Niverplast B.V.

Meer

“Er moet meer gelachen worden.”

Anker 1

Heutink
in de
trapezes

Wát een circus! Letterlijk. Na de grote verhuizing van Heutink naar Nijverdal – die mede door corona nogal wat voeten in de aarde had – was het eindelijk tijd voor FEEST! En wat voor één. Bij Heutink weten ze, na eerdere succesvolle jubilea, waar het MvP voor staat én wat ze dus kunnen verwachten. 

 

Het gloednieuwe magazijn was van top tot teen omgetoverd tot circustent. Compleet met een grote circuspiste, fonteinbar, foodtrucks en meer. Terwijl acrobaten op grote hoogte de mooiste capriolen uithaalden, zetten Steven Kazàn, Flemming en Abba Gold Europe de zaal op zijn kop. Een daverend feest waarbij, van concept tot uitvoering, over werkelijk elk detail werd nagedacht. Een unieke ervaring – getoverd uit onze hoge hoed. 

Meer

“Ontzorgen is wat wij doen”

Anker 3

The Powershop grand-pand-opening

Say watt?! Hoewel The Powershop menig event normaal zelf van – letterlijke - spanning voorziet, was het eind vorig jaar tijd henzelf in het artificiële zonnetje te zetten. Het nieuwe pand in Raalte was klaar voor gebruik en dat moest natuurlijk groots gevierd worden. Een kroonluchter van stekkers, een outdoor museum met vrachtwagens en generatoren én een podium van gitterboxen. Wat normaliter achter de schermen staat, werd vóór de schermen gezet. Met als grote openingsact de bliksemschicht van het oude kantoor – de stekker ging erin en de opening was aan! 

“Always look on the bright side of life – we vergeten het te vaak”

bottom of page