top of page

1

Kennismaking.png

 KENNISMAKING 

Het eerste contact: een vrijblijvende ontspannen babbel. Met een kop koffie of een drankje. Een eerste brainstormsessie om jouw ultieme bedrijfsfeest vorm te geven.

2

creatief.png

 CREATIEF FEESTBREIN IN ACTIE 

Ons team van feestfanaten stort zich met hun creativiteit én een vleugje waanzin op de verzamelde informatie en wensenlijst. We draaien een voorstel in elkaar dat je verwachtingen zal overtreffen.
Anker 1

3

finetuning.png

 SAMEN FINETUNEN 

Er volgen regelmatige contactmomenten, om de voortgang te bespreken én om de open begroting in de gaten te houden. Transparantie vinden we belangrijk. We laten de uitstraling van je bedrijf samenvloeien met ons feestconcept op maat. Ook staan we jouw marketingafdeling bij met onze input om de medewerkers en genodigden warm te maken voor het aankomende spektakel. 
Anker 2

4

partymodus.png

 PARTYMODUS AAN 

De dag waarop de lachspieren worden aangesproken en de dansmoves geperfectioneerd. Het is feesttijd! Verwacht verrassingen, entertainment, culinaire hoogstandjes en dat alles in een strakke regie. 
Anker 3

5

applaus.png

 CONFETTI, APPLAUS EN
  EVALUEREN 

De laatste gasten zijn de deur uit. Het was een fantastisch feest. Ja, we gaan uiteraard evalueren, maar over dit feest zal sowieso nog lang worden nagepraat. Mét een grote glimlach en warme herinneringen. Uiteraard hebben we de foto’s en filmpjes nog.
Anker 4
bottom of page